New Posts  All Forums:

Posts by nordi2008

Hola bienvenida!!!
Mira yo lo que haria seria forrarlo con el fondant de color burgundi o no se que color sea (el color rojizo) y despues le pintaria los corazones blancos y por ultimo las linea yo he pintado varios cake y pues eso seria lo que yo haria ojala te ayude un poco mi idea!
thank tara for the recipie I going to try BakingIrene thank for the suggestion , thank to all for your help
Thanks I going to try it , thanks for take time to answer my question
Please some body can help me with the recipie of Russian Charlotte Fruit Cake , I saw this on a bake sale we made for a little girl with cancer , and some of the lady brought two of them and every body said was delicious, please help me!
Yo los e visto en hobby lobby
http://www.flickr.com/photos/ambermckenney/3938179947/ http://www.flickr.com/photos/waybeyondcakes/3508442798/ espero te sirvan
Ingredients:•1 cup heavy cream•1/4 cup sugar•1 teaspoon vanillaPreparation:Whip cream until almost stiff. Add sugar and vanilla; beat until cream holds peaks. Spread over top of cooled pie or dollop on bread pudding, gingerbread, cobblers, or other desserts
me disculpan todas pero para mi la mejor es la mexicana y no solo lo digo yo si alguna de ustedes ve los shows de food network muchos chefs la recomiendan y la usan como su ingrediente secreto en los postres y la vainilla Mexicana esta conciderada como una de las mejores en el mundo!!!
te vamos a extrañar!!
New Posts  All Forums: